HORSE FIOC RACE

24,09

HORSE FIOC RACE je dopolnilna krma, ki zagotavlja optimalno kombinacijo energetskih virov, pridobljenih iz visoko prebavljivih kosmičev  in rastlinskih maščob, kot so sojino olje, sončnično in laneno olje ter visokokakovostne beljakovine.

 

Za naročilo izdelka nas prosim kontaktirajte preko naše telefonske številke +386 41 624 860 ali pa nam pišite na e-pošto info@dietpharm.si.

Kategorija: Šifra: HFH115-2

Opis

HORSE FIOC RACE je dopolnilna krma, ki zagotavlja optimalno kombinacijo energetskih virov, pridobljenih iz visoko prebavljivih kosmičev  in rastlinskih maščob, kot so sojino olje, sončnično in laneno olje ter visokokakovostne beljakovine. Zahvaljujoč tem značilnostim lahko Horse Fioc Race zadovolji prehranske potrebe konj v najrazličnejših situacijah treninga in dela. Dejansko optimalna kombinacija visoko prebavljivega škroba in velike vsebnosti maščob (8%) omogoča, da konji maksimalno uporabljajo presnovno pot za pridobivanje potrebnih kalorij za čim bolj učinkovito opravljanje dela. Horse Fioc Race je bil okrepljen z novim vitaminskim, mineralnim in aminokislinskim dodatkom, pri čemer posebno omembo zasluži visoka vsebnost vitamina E, skupine B, prisotnost keliranih mineralov v sledovih, ki zagotavljajo maksimalno črevesno asimilacijo in odlična oskrba lizina (glavna esencialna aminokislina za konje) za napete in učinkovite mišice. Vse to prinasa zagotovitev izpolnjevanja povečanih potreb, značilnih za konje, ki trdo delajo, in za njihovo vzdrževanje v dobri kondiciji skozi vso tekmovalno sezono. Zahvaljujoč visoki energijski ravni te krme in njeni prebavljivosti je mogoče konjem zadovoljiti kalorične potrebe, ne da bi pri tem uporabili prekomerne količine izdelkov in torej ne preobremenili prebavnega sistema. To konjem omogoča, da zaužijejo pravo količino krme, kar je v korist njihovega splošnega zdravstvenega stanja.

 

Sestavine:

Celoten oves, kosmiči iz ječmena, koruzni kosmiči, sončnična semena, pšenični otrobi, beljakovina v luščenju graha, sojino olje, melasa sladkorne pese, kalcijev karbonat, zeolit-kabasit, natrijev klorid, dikalcijev fosfat, magnezijev oksid.

 

Analitične komponente:

Beljakovine: 11,50 %

Olja in mascobe: 8,00 %

Surova vlakna: 8,00%

Surov pepel: 6,00%

Natrij: 0,40%

 

(Izdelek je okrepljen z vitamini in minerali ki so topni v vodi in maščobi)

 

Nasvet za hranjenje:

Za aktivne in trenirajoče konje ponudite 0,7 / 1,2 Kg na 100 kg telesne teže. Konju pustite seno in čisto vodo vedno na voljo. Na količino krme lahko vplivajo starost, pasma, apetit, gibanje, želeno telesno stanje in hranilna kakovost krme, ki je razdeljena ali dobavljena.

 

Ključne funkcije:

Visoka koncentracija energije.

Visoka vsebnost maščob Omega 6 in Omega 3.

Idealno za konje na tekmovanjih na visoki ravni.

 

Dodatne informacije

Teža 25 kg
Količina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HORSE FIOC RACE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Objavi komentar