HORSE FIOC H10

24,43

Ta krma je namenjena za konje v treningu in v svoji formulaciji ne vsebuje ovsa.

 

Za naročilo izdelka nas prosim kontaktirajte preko naše telefonske številke +386 41 624 860 ali pa nam pišite na e-pošto info@dietpharm.si.

Kategorija: Šifra: HFH10

Opis

Ta krma je namenjena za konje v treningu in v svoji formulaciji ne vsebuje ovsa. Dobro je znano, da lahko pri nekaterih konjih oves negativno vpliva na njihov temperament in spodbuja izjemno razdražljivost, zaradi česar jih je težje voditi tako med dnevnim delom kot med tekmo. Oskrbo z energijo zagotavlja prisotnost kosmičev, ki zagotavljajo odlično prebavljivost in absorpcijo, kar zmanjšuje tveganje za prebavne motnje. Viri beljakovin se vzdržujejo na takšni ravni, da ne povzročajo preobremenitve presnove konjev, vendar dovolj visoki, da zagotavljajo primerno oskrbo z aminokislinami, ki ohranjajo mišice v tonusu in moči. Poleg tega se poveča lizin, glavna esencialna aminokislina za konje ki povečuje biološko vrednost celotne beljakovine in njene presnovne učinkovitosti, ki deluje na mišični ravni. H10 dokončana in okrepljena z dodatkom popolnega mineralnega in vitaminskega dodatka. Posebeno pozornost namenjamo vitaminu E zaradi njegove antioksidativne aktivnosti in s tem zaščitnega delovanja na mišice, pa tudi vitaminov B in elementov v sledovih, kot so železo, baker in cink, ki so pravilno dobavljeni za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja konja.

 

Sestavine: Kosmiči iz ječmena, koruzni kosmiči, riževa lupina, posušena lucerna, pšenična sredina, pšenični otrobi, kosmiči fava fižol, ekstrakcija moke iz oluščenih sončničnih semen, sušeni rogač, kaša iz sladkorne pese, melasa iz sladkorne trske, kalcijev karbonat iz oluščene moke, natrijev klorid, zeolit -Habasit, bikalčikov fosfat, magnezijev oksid, lizin, metionin.

 

AnalitiČne komponente

Beljakovine: 12,50 %

Olja in mascobe: 4,00 %

Surova vlakna: 7,90%

Surov pepel: 8,20%

Natrij: 0,53%

 

(Izdelek je okrepljen z vitamini in minerali ki so topni v vodi in maščobi)

 

Nasvet za hranjenje:Za aktivne in trenirane konje ponudite 0,7 / 1,2 Kg na 100 kg telesne teže. Konju pustite seno in čisto vodo vedno na voljo. Na količino krme lahko vplivajo starost, pasma, apetit, gibanje, želeno telesno stanje in hranilna kakovost krme, ki je razdeljena ali dobavljena.

 

KljuČne funkcije:

Brez ovsa: nesegrevalni izdelek.

Uravnotežene beljakovine, dodan lizin.

Dobra raven zaloge maščob.

Popoln dodatek mineralov in vitaminov.

 

Dodatne informacije

Teža 25 kg
Količina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HORSE FIOC H10”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Objavi komentar