HORSE FIOC H24

32,28

HORSE FIOC 24 je dopolnilna krma, oblikovana za vzdrževanje nizke ravni škroba, vendar s pomembno količino maščob in prebavljivih vlaken.

 

Za naročilo izdelka nas prosim kontaktirajte preko naše telefonske številke +386 41 624 860 ali pa nam pišite na e-pošto info@dietpharm.si.

Kategorija: Šifra: HFH115-1

Opis

HORSE FIOC 24 je dopolnilna krma, oblikovana za vzdrževanje nizke ravni škroba, vendar s pomembno količino maščob in prebavljivih vlaken. Konje oskrbuje z energijo, pridobljeno iz številnih uravnoteženih virov. Priporočljivo je za tiste konje, ki sčasoma potrebujejo stalno oskrbo z energijo, vendar brez “segrevanja”. Uporablja se lahko za razdražljive konje in konje, ki ne prenašajo škroba. Primeren je za podporo aktivne dresure in vzdržljivosti. Zahvaljujoč tem funkcijam H24 učinkovito podpira konje med delom ter sčasoma zagotavlja konstantno oskrbo z energijo, z največjo možno uporabo posameznih aerobnih in anaerobnih sposobnosti. Uravnotežena vsebnost plemenitih beljakovin, okrepljena z dodatkom lizina omogoča, da ne preobremenjuje jeter in ledvic, hkrati pa zagotavlja ustrezno oskrbo z aminokislinami za napete in učinkovite mišice. Vsi ti dejavniki pomagajo vzdrževati konje v optimalnem telesnem stanju, tudi po zaslugi vitaminskih dodatkov, zlasti vitaminov E in C, z znano antioksidativno aktivnostjo, ki spodbuja zdravje mišic. Minerali spodbujajo njihovo absorpcijoin podpirajo redno delovanje vitalnih funkcij telesa.

 

Sestavine:

Celuloza sladkorne pese, cel oves, kosmiči iz ječmena, posušena lucerna, koruzni kosmiči, sončnično polno seme, pšenični otrobi, pšenična sredina, celo laneno seme, melasa sladkorne pese, sojino olje, ekstrakcija moke iz oluščene in prepražene, oluščene sojine moke, dikalcijev fosfat , Kalcijev karbonat, natrijev klorid, magnezijev oksid, lizin.

 

Analitične komponente:

Beljakovine: 12,00 %

Olja in mascobe: 7,50 %

Surova vlakna: 11,60%

Surov pepel: 7,50%

Natrij: 0,40%

 

(Izdelek je okrepljen z vitamini in minerali ki so topni v vodi in maščobi)

 

Nasvet za hranjenje:

Za aktivne in trenirajoče konje ponudite 0,7 / 1,2 Kg na 100 kg telesne teže. Konju pustite seno in čisto vodo vedno na voljo. Na količino krme lahko vplivajo starost, pasma, apetit, gibanje, želeno telesno stanje in hranilna kakovost krme, ki je razdeljena ali dobavljena.

 

Ključne funkcije:

 Nizka raven škroba (20%).

Energija iz prebavljivih vlaken in maščob nadzorovano sprošča energijo in prinasa optimalno vzdržljivost.

Visokokakovostni viri beljakovin, ki spodbujajo delovanje celic in mišični tonus.

Dodatek vitaminov, mineralov in aminokislin na visoki ravni, ki podpira redno delovanje telesa.

Dodatne informacije

Teža 25 kg
Količina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HORSE FIOC H24”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Objavi komentar